NEXTCODE -OHJElMISTOJEN JA ELektroniikan suunnittelu, TOTEUTUS, konsultointi

Korkealaatuisia ja kustannustehokkaita teknologiaratkaisuja
Palvelut
.

Älykkäiden teknologiaratkaisujen toteutus

Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisesti kustannustehokkaita teknologiaratkaisuja teollisuuden eri toimialoille. Tekniikan huippuosaamisemme, projektinhallinnan parhaat käytännöt ja hyvät suhteemme teknologiapartnereihin takaavat asiakkaidemme menestyksen. Vankka kokemuksemme sekä uusimpien teknologioiden tuntemus takaavat kustannustehokkaat ratkaisut, jotka täyttävät kovimmatkin vaatimukset.

Elektroniikan tuotekehitys

NextCode tarjoaa laaja-alaisesti HW-elektroniikan ja sulautettujen järjestelmien suunnittelua mukaan lukien FPGA-suunnittelu. Toteutamme jatkuvasti suunnitteluprojekteja, jotka tuovat uusinta teknologiaa tuotteisiin maailmanlaajuisille markkinoille.

NextCoden elektroniikan tuotekehitys kattaa koko suunnitteluprosessin konseptoinnista elinkaaren hallintaan. Menestyksemme elektroniikan tuotekehitysprojekteissa perustuu vankkaan osaamiseen, huolelliseen spesifiointiin ja projektisuunnitteluun sekä kattavaan testaukseen.

Ohjelmistokehitys

Tarjoamme ohjelmistokehityspalveluita sulautettujen ohjelmistojen, väliohjelmistojen (middleware) sekä ohjelmistosovellusten suunnitteluun. Vahva sulautettujen järjestelmien ja modernien prosessoriarkkitehtuurien tuntemuksemme takaa asiakkaillemme monipuoliset rautaläheisten ohjelmistojen kehitysmahdollisuudet.

Suunnittelemme ja toteutamme myös teollisuuden ohjelmistosovelluksia, tietojärjestelmä- ja digitalisointiratkaisuja. Asiakkaan tarpeet ovat aina ohjelmistokehityksemme lähtökohta. Olemme luotettava ohjelmistokehityskumppani ideoinnista ylläpitoon asti.

Modernisointi

Usein tuotteen tai järjestelmän kustannustehokkuutta, käytettävyyttä ja tietoturvaa voidaan tehostaa modernisoinnilla. Modernisointi on nopea ja kustannustehokas menetelmä ajanmukaistaa tuote tai järjestelmä vastaamaan tulevaisuuden tarpeita ja vaatimuksia uuden kehittämisen sijaan. Modernisoinnilla maksimoimme asiakkaidemme tuotteiden elinkaaren ja samalla varmistamme tuotteiden laadun ylläpidon. Usein siihen riittää pieni arkkitehtuurin ja komponenttien päivitys. Kysy lisätietoja modernisoinnin mahdollisuuksista.

Ylläpito ja elinkaaren hallinta

Elinkaaren hallinnan avulla autamme asiakkaitamme hallitsemaan kaikki tuotteeseen liittyvät tiedot ja tuotekehitysprosessit. Elinkaarensa aikana tuote tai järjestelmä käy hallitusti ja dokumentoidusti läpi eri vaiheita. Elinkaaren hallinta takaa tuotteen ja järjestelmän katkeamattoman käytön, helposti hallittavan ylläpidon sekä pidentää tuotteen elinkaarta. Näin maksimoidaan tuotteista saatava liiketoiminnallinen hyöty. Lisäksi menetelmä on myös ekologisesti tehokas, koska uudelleensuunnittelun tarve pienenee kierrätyksen ja uudelleenkäytön ansiosta.

Kuinka projektit etenevät

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis lobortis purus sed risus euismod, ac accumsan lectus congue. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Fusce quis mauris turpis.
1

Aloitus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ac accumsan.
2

Suunnitelma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ac accumsan.
3

Kehitys

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ac accumsan.
4

Viimeistely

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ac accumsan.
Projekti

Projektia

Asiakasta

Riviä koodia

 

 

Ota yhteyttä